Странице

петак, 15. новембар 2013.

Golišavi ministar najstrože čuvana tajna srpske vlade

Već nedelju dana srpska javnost ne može doći do odgovora kako neko sa golišavim fotografijama može postati ministar.
Problematična fotografija

Zgodni crnomanjasti dečko Vanja Udovičić je slao svoje golišave slike muškim i ženskim nedeljnicima, sportskim listovima, internet portalima i dnevnim novinama. (odakle sam ih ja pozajmila i gde možete naći gomilu provokativnih fotografija )
izuzetno provokativna fotografija

Ministar spoljnih poslova Ivan Mrkić kaže ekskluzivno za moj blog da će hitno dati nalog da se ispita kako je atraktivni visoki momak Vanja Udovičić, čije provokativne i problematične fotografije kruže internetom, angažovan na mestu ministra sporta u Vladi Srbije

Vanja sa napućenim usnama, izuzetno problematično


Na internetu je moguće naći veliki broj vrlo provokativnih fotografija zgodnog visokog ministra, a izvesno je da će ako planira da ostane ministar, stari hobi morati da ostavi po strani.
Zgodni ministar bez majice

Nije jasno da li i je mladi golišavi ministar prošao bezbednosnu proveru, pošto se njegove problematične fotografije mogu naći na internetu

Problematična fotografija, vidi se da pozira

Politički počeci golišavog ministra u Vladi Srbije

Dlakavi ministar


Zgodni visoki crnomanjasti ministar širokih ramena redovno na sednice srpske vlade dolazi u zakopčanoj košulji, pantalonama i sakou i sa vezanom kravatom.
obučeni zgodni neobrijni ministar

Nadam se da će Blic ubuduće prestati da lovi kurve i veštice i da će prestati da se bavi sramnim mizoginim kampanjama. Svi znamo da se do državnog posla dolazi samo ako imaš vezu, ništa novo! Ovde je to opštepoznato, ali vređanje ženskog roda kakvo je Blic priredio sa ovom kampanjom u poslednjih nekoliko dana je nešto neviđeno i odvratno! Najmizoginije novine u Srbiji! Dno dna!


DOSTA VIŠE! 

9 коментара:

  1. Ahahahha, problematično i provokativno, c c c trebalo je da se ugleda na magistra Velju umesto što provocira narod

    ОдговориИзбриши
  2. Cuj Boga ti golisave fotke! xD Mislim da bi najbolje resenje bilo da se od sad pa nadalje vaterpolo igra u skafanderima pa da svima bude lakse! :P :P

    ОдговориИзбриши
  3. Камо среће да су нам сви министри овакви! ;)

    ОдговориИзбриши
  4. Bravo, sjajna reakcija na isforsiranu "vest" o golišavoj savetnici koja je danima udarna vest u novinama. O komentarima i reakcijama na tu vest, a i na ovo što si ti postavila, ne bih mnogo dužila. Niko komentatore nije terao da pričaju svoje životne priče.

    ОдговориИзбриши